Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/10/2019 - 12/10/2019
1:00 pm

Location
Dias Distintos - Turismo Rural

Categories


De Omgeving
De Aletenjo, een provincie aan de zuidwestkust van Portugal, net boven de Algarve. Het is een rustige, groene, heuvelachtige, nog niet door massatoerisme ontdekte omgeving waar het authentieke Portugal nog bestaat. Een provincie met een ruige kust en zijn hoge kliffen en het binnenland met zijn bossen en meren.

Het Verblijf
Dias Distintos – Turismo Rural ligt in Odemira en heeft een mooi buitenzwembad en een authentiek restaurant. De kamers zijn schoon en mooi ingericht met lemen muren en leuke accenten. Ze doen een beetje Oosters aan. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en er zijn familiekamers met een vide, deze hebben twee tweepersoonsbedden. Deze kunnen worden geboekt voor diegene die een kamer willen delen. Er is een gemeenschappelijke ruimte met een openhaard en banken. De accommodatie bevindt zich op 30 km van de groengebieden van natuurpark Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina. Dias Distintos ligt op 41 km van het stuwmeer Santa Clara en op 130 km van de internationale luchthaven van Faro.

De Yoga
Tijdens de ochtendlessen zal er een Vinyasa yogales gegeven worden. Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga.
Je kunt het het beste voor je zien als een coördinatie van een flow van bepaalde
houdingen op de beweging van de ademhaling. Je flowt als het ware van de ene
naar de andere houding in een sequence. Hierdoor ontstaat een flow die zorgt voor zowel dynamiek als voor innerlijke stilte. Het wordt ook wel meditatie in beweging genoemd. Tijdens de avonden dat er yoga wordt gegeven zal er een rustigere les gegeven worden. Je hoeft geen ervaring te hebben om met de lessen mee te doen.

De WabiSabiYoga trip is inclusief
– 7 overnachtingen
– 7 keer een uitgebreid ontbijt incl. koffie, thee en vers sap
– 7 keer een uitgebreid diner, natuurlijk ook typisch Portugees. Waarvan 1 aan de kust.
– Elke ochtend een yogales, in de avond eventueel een rustige les. Dit zal niet elke avond zijn en deze zal in overleg plaatsvinden.

De WabiSabiYoga trip is exclusief
– Vliegreis naar Faro. Even googlen, tickets zijn nu tussen de €100,- en €150,-.
– Transfer van en naar de luchthaven. Advies is om een auto te huren, dit zou je met meerdere mensen kunnen doen. Wij kunnen je daarmee helpen.
– De eventueel bij te boeken activiteiten.

De maaltijden zijn in de ochtend en in de avond zodat je genoeg tijd hebt om de prachtige omgeving te ontdekken. Een dagje strand, een dagje naar de Algarve en daar wat eten. Wij hebben genoeg tips om je te vermaken. Daarnaast kunnen wij leuke activiteiten verzorgen. Bij genoeg animo gaan we dat doen, maar niets is verplicht. Het moet vooral een vakantie zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze toffe reis of heb je nog vragen neem dan vrijblijvend contact me op.

Namaste,
Ingrid Geers

#yoga #yogareis #Portugal

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.